5 onmisbare item voor een luxe tuin

Tijdens mooie zomerdagen kan een tuin echt een verlengstuk van je woning zijn. En met de juiste items kan ditzelfde ook gelden voor sfeervolle winterdagen. Wanneer je graag tijd spendeert in je tuin mag deze wel wat luxe en comfort bevatten. Wij lichten graag 5 elementen toe die echt bijdragen aan luxe in de tuin.

1. Een mooie loungeset

In de tuin wil je natuurlijk voornamelijk heerlijk ontspannen en dan is een goede loungeset echt de basis voor luxe in de tuin. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden qua sfeervolle loungesets, van klein tot groot, aluminium tot wicker. Houd je van strak? Kies dan voor een ruimtelijk ogende aluminium set in een mooie, lichte kleur. Houd je meer van landelijk? Ga dan voor wicker in antraciet of taupe. Kies voor een grote hocker erbij of bank met chaise longue zodat ook de beentjes lekker omhoog kunnen. Het ultieme relaxen kan beginnen!

2. Een schaduwplek

Creëer een fijne schaduwplek door een schaduwdoek, parasol of zweefparasol. Afhankelijk van de sfeer en ruimte kun je een keuze maken in type product. Het biedt echter allemaal hetzelfde: een fijne plek in de schaduw waar je je terug kunt trekken wanneer het te warm weer is, je even uit de zon wilt of droog wilt zitten bij een kleine bui.

3. Een buitenkeuken

Buiten koken en eten is heerlijk! Binnen wordt echt buiten wanneer je ook buiten de lekkerste gerechten op tafel kunt toveren. En dan hebben we het niet over eten bereiden op een kleine barbecue, maar in een uitgebreide buitenkeuken. Met koeling, spoelbak én kookelement. De opties zijn tegenwoordig eindeloos. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een prachtig luxe buitenkeuken die helemaal aan jouw wensen voldoet!

4. Iets met water

We hebben het expres over ‘iets met water’ omdat er verschillende opties zijn voor luxe in de tuin: een zwembad, whirlpool, jacuzzi of hot tub. Het is allemaal wat anders maar het zorgt wel voor een enorme extra in de tuin; een extra luxe om precies te zijn! Een zwembad is natuurlijk heerlijk voor wanneer je de ruimte hebt, sportief bent en graag de verkoeling op zoekt. De rest is het hele jaar door heel fijn en past ook in kleinere tuinen. Aan jou de keuze… Dat het heerlijk luxe is, dat is in ieder geval zeker!
Ben je nu zelf niet zo’n waterrat, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ander (kunst)object met water, dit geeft qua zicht ook een ontzettend luxe uitstraling aan je tuin!

5. Een terraskachel

Het voelt ontzettend luxe wanneer je extra lang kunt genieten van je tuin, het hele jaar door. Wanneer het frisser wordt is een terraskachel een hele fijne extra. Heerlijk genieten met zijn allen in de avonden op een plekje vlakbij een terraskachel of buitenhaard. Wij zien het al helemaal voor ons, jij ook??