Bestrating onkruidvrij

Eén van de vervelendste klussen is het verwijderen van mos en onkruid tussen uw bestrating. Zeker sinds de strengere regels vanuit de wet op chemische bestrijdingsmiddelen. Maar daar is nu een oplossing voor. 

Onkruidvrije bestrating

Hét product voor duurzame onkruidbestrijding is een professioneel tweecomponentenvoegmiddel. Veel harder en sterker dan de voegmiddelen met één component en geschikt voor oprit, terras en looppaden. Het werkt eenvoudig: de voegen tussen tegels of klinkers worden opgevuld met het voegmiddel. Deze wordt bijna zo hard als de bestrating zelf, waardoor onkruid tot het verleden behoort. En er zijn nog een paar voordelen. Heeft u vaak hinderlijke overlast van mieren of ander ongedierte? Dat is met dit voegmiddel de wereld uit. En ook vervelende beschadigingen aan hakken door het wegzakken tussen de tegels, komen niet meer voor.

Bestratingsvoegen onkruidvrij

Het nieuwe voegmiddel kan zowel op bestaande bestratingen als in nieuwe situaties worden toegepast. Het is uitermate geschikt voor particuliere tuinen, ongeacht of daar een lichte of zware verkeersbelasting in is. Het voegmiddel is vanzelfsprekend milieuvriendelijk en zorgt voor waterdoorlatende voegen. Daardoor blijft regenwater langer in uw tuin en dat is een groot voordeel voor uw planten en het bodemleven in uw tuin.

Professioneel aanbrengen, jarenlang plezier

Het voegmiddel is tot slot vorst- en strooizoutbestendig, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Om zo lang mogelijk profijt te hebben van het voegmiddel is het belangrijk dat u deze professioneel laat aanbrengen. Jansen Hoveniers kan dit voor u verzorgen. Onze speciaal opgeleide medewerkers weten precies de benodigde werkwijze en hoeveelheden voor het beste resultaat. Zo kunt u volgend jaar gelijk op uw terras genieten van het eerste voorjaarszonnetje!

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op.