De voordelen van een robotmaaier

Grasmaaien is een klusje waar veel mensen niet bepaald naar uitkijken. Zeker wanneer u een wat groter gazon heeft, is het een tijdrovende klus die bovendien ook nog eens zwaar kan zijn. Herkenbaar? Dan heeft Jansen Hoveniers voor u dé oplossing: een robotmaaier!

Veel voordelen robotmaaier

De robotmaaier – ook wel automower of maairobot genoemd – bespaart u veel vrije tijd, die u kunt besteden aan zaken die u wél leuk vindt om te doen. Bovendien bent u verlost van bergen maaiafval: de robot laat de afgemaaide puntjes op het gras liggen, waar ze het gazon voeden. Uw gazon is dus niet alleen altijd netjes gemaaid, maar wordt ook nog eens voller. En omdat de maairobot geen benzine of olie verbruikt, heeft u geen last van uitlaatgassen. Het is dus een heel milieuvriendelijk apparaat.

Stil en onderhoudsvriendelijk

Een robotmaaier is heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld omdat u geen zware maaier meer vooruit hoeft te duwen. En omdat de robot heel stil is, kunt u hem gerust z’n werk laten doen op het moment dat u op uw terras zit. U zult nauwelijks horen dat uw gras wordt gemaaid. Ook prettig: de robotmaaier heeft nauwelijks onderhoud nodig en kan onder alle weersomstandigheden worden gebruikt. Zo heeft u er nauwelijks omkijken naar.