Het hele jaar door buiten koken met de OFYR

Houdt u ook zo van buiten eten? De geuren van de barbecue opsnuiven, samen met vrienden en familie de dag doornemen en heerlijk genieten van vers bereid eten? Gezellig samen buiten eten hoeft u niet te beperken tot de zomer, maar kan het hele jaar door. Zeker wanneer u beschut zit onder een overkapping en gebruik maakt van de OFYR: barbecue, vuurkorf en kunstobject in één! 

Blikvanger in de tuin

De OFYR is niet alleen een kooktoestel, het is een prachtige blikvanger met een unieke, strakke look. Er zijn drie varianten: een stoere en robuuste OFYR in betonlook, een strakke designversie in matzwart en een OFYR met een organische en natuurlijke uitstraling in Cortenstaal. Wat voor tuin u ook heeft, er is altijd een OFYR die er precies bij past.

Knapperend vuur

In het midden van de OFYR maakt u een knapperend en heerlijk geurend houtvuur. Beukenhout is hiervoor bij uitstek geschikt, omdat dit al brandend verandert in een houtskool die perfect is voor het bereiden van voedsel. Op de ring van de OFYR kunt u vlees, maar ook groenten en vis, op een gelijkmatige en gezonde manier grillen. Bij de OFYR kunt u bovendien allerlei handige accessoires kopen, zoals een grillplateau of een horizontale spiezenset waarmee uw culinaire mogelijkheden bijna oneindig worden. Want zelfs het bereiden van een langzame stoofpot in een gietijzeren pan komt zo binnen handbereik! 

Nagenieten

Bent u klaar met genieten van de lekkernijen die u op uw OFYR heeft klaargemaakt? Stook het vuur dan nog eens lekker op. Want uw OFYR doet na het eten dienst als vuurkorf, waardoor u ook in de koude seizoenen extra geniet van buiten zijn met uw vrienden en familie. Zeker wanneer u beschikt over een terrasoverkapping. Die zorgt ervoor dat u - ook in het najaar, de winter en het vroege voorjaar - lekker beschut zit. Een eikenhouten terrasoverkapping in de stijl van uw woning is een perfecte manier om uw buitenseizoen te verlengen. U kunt uw loungeset en buitenkeuken er het hele jaar door laten staan, omdat de elementen hier onder een overkapping minder invloed op hebben. Zo maakt u van uw tuin een echte buitenkamer waar u het hele jaar van kunt genieten. 

Verleng uw buitenseizoen

Wilt u het buitenseizoen ook verlengen? Kom naar Bouwman Zwembaden en Brouwers Houtbouw in Sint Willebrord. Met de OFYR en een sfeervolle overkapping geniet u het hele jaar door van de mooiste buitenbelevenissen!