Licht in de duisternis!

De langste dag ligt alweer een tijdje achter ons en het is goed te merken dat de dagen korter worden. Gelukkig hoeft u niet in het duister te tasten, wanneer u ’s avonds nog lekker in de tuin wilt zitten. Met onze tips voor buitenverlichting kunt u genieten van die heerlijke lange avonden – ook als de duisternis al is ingevallen! 

Lichtplan in uw tuinontwerp

Laat u door Jansen Hoveniers uw tuin ontwerpen en aanleggen? Dan kunnen we in het ontwerp ook een uitgekiend lichtplan opnemen. Daarbij letten we op de sfeer in uw tuin én op praktische zaken. Het verlichten van niveauverschillen, bijvoorbeeld. Of het mooi uitlichten van uw vijver. Tijdens het aanleggen van uw tuin zorgen we ervoor dat de verlichting naadloos geïntegreerd wordt in uw tuin.

Van grondspot tot hanglamp

De mogelijkheden om uw tuin te verlichten, zijn nagenoeg eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld werken met grondspots. Heeft u een zwembad? Dat ziet er ’s avonds natuurlijk schitterend uit, wanneer u gebruik maakt van onderwaterverlichting. En wanneer u een veranda of terrasoverkapping heeft, kunt u zelfs sfeervolle hanglampen ophangen. 

Advies over buitenverlichting

Bij Jansen Hoveniers kunnen we u voorzien van een advies op maat voor uw buitenverlichting. Neem gerust contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien.