Kunst in de buitenruimte

Kunst in de buitenruimte: het is niet iets waar je direct aan denkt bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin. Maar het kan dé sfeerbepalende finishing touch zijn die jouw tuin nodig heeft. Met een kunstwerk wordt jouw tuin écht iets van jezelf.

We voegen graag een persoonlijk element toe aan ons interieur om een huiselijk gevoel te creëren. Waarom doen we dit dan ook niet aan ons exterieur? Maak een mooi aangelegde tuin uniek door het plaatsen van een prachtig kunstwerk dat helemaal binnen jouw eigen smaak valt. Ga je voor groot en robuust? Of misschien wel voor iets kleins en glanzends? Abstract of klassiek?

Geniet van het buitenlicht wat erop valt en waardoor de kunst echt tot leven komt. Kunst in de tuin blijft boeiend door de invloeden van het weer en zal dus niet snel vervelen.

Bij Jansen Hoveniers inspireren wij je graag zodat je alle mogelijkheden kan ontdekken. Zo organiseerden wij laatst een event waarbij men kon komen genieten van kunst voor buiten. Werk van maar liefst 9 kunstenaars was er te zien, in vele verschillende stijlen. Men kon het in de open lucht komen bekijken om zo een goede indruk te krijgen van het effect van kunst in de buitenruimte. Want kunst zie je; kunst belééf je!

Geniet nog even mee met ons door deze aftermovie te bekijken en we zien je uiteraard graag bij een volgend event!