De mooiste
belevenissen
zijn buiten

Een zoemen insect bij de heerlijk geurende bloemen. Perfect gemaaid gras tussen uw tenen. Buiten eten onder uw overkapping. Een baantje trekken in het zwembad. In uw eigen tuin komt u pas echt tot rust. Komen buitenbelevenissen tot leven. En bent u in uw element. Op deze website vindt u inspiratie om van uw tuin een complete buitenbelevenis te maken. Want uw tuin weerspiegelt wie u bent. Geniet!

 • Strakke wellness tuin

  Strakke wellness tuin

  Niets is lekkerder dan met het hele gezin genieten. Lekker ontspannen in de zon aan de rand van het zwembad. 's Avonds genieten van een spelletje of een borrel, behaaglijk onder de beschutting van de terrasoverkapping. Buiten leven krijgt zo een nieuwe betekenis. 

 • Zwembad in eigen tuin

  Zwembad in eigen tuin

  Lekker twintig baantjes zwemmen om 's ochtends de dag goed te beginnen. Na het werk ontspannen in het water. Of gewoon loungen aan de zwembadrand, met het rustgevende geluid van het kabbelende water. Dát is de luxe die een zwembad in eigen tuin biedt. 

 • Parktuin

  Parktuin

  Tijdens een picknick op een zomerse dag proeven van verse groenten en sappig fruit uit eigen tuin. Genieten van de kinderen die alles ontdekken wat er groeit en bloeit. En ruiken aan de heerlijk zoete geuren van de weelderige bloemen. Dát is wat deze parktuin te bieden heeft.

 • Eikenhouten carport

  Eikenhouten carport

  Bescherm uw voertuig tegen alle barre weersomstandigheden. Gure wind, felle zon of een flinke hagelbui. Met een carport van Brouwers Houtbouw beschikt u over de ideale parkeerplaats. Gewoon bij u thuis.

 • Landelijke tuin

  Landelijke tuin

  Maximaal genieten van alles wat de natuur te bieden heeft: dát is wat deze tuin uitstraalt. Een oase van rust, water en groen. 

 • Eikenhouten carport

  Eikenhouten carport

  Geniet van de luxe van een eigen beschermde parkeerplaats, geheel in landelijke stijl. Eikenhouten balken, een dak van riet en de afwerking tot in de details. Buitenleven was nog nooit zo aangenaam.

Ervaar het verschil

Vraag ons inspiratie
magazine aan!

 • 5 onmisbare items voor een luxe tuin

  5 onmisbare items voor een luxe tuin

  Tijdens mooie zomerdagen kan een tuin echt een verlengstuk van je woning zijn. En met de juiste items kan ditzelfde ook gelden voor sfeervolle winterdagen. Wanneer je graag tijd spendeert in je tuin mag deze wel wat luxe en comfort bevatten. Wij lichten graag 5 elementen toe die echt bijdragen aan luxe in de tuin.

 • De leukste gadgets voor in de tuin

  De leukste gadgets voor in de tuin

  Een buitenbelevenis is natuurlijk op tal van manieren te creëren. De basis is een prachtig aangelegde tuin voorzien van alle luxe waardoor jij je optimaal kunt ontspannen, maar de finesse zit hem óók in de kleinere dingen. Vandaag delen we wat leuke gadgets waarmee je binnen een handomdraai extra dimensie kunt geven aan jouw buitenbelevenissen.

 • De bij in de spotlights: maak je tuin bij-vriendelijk!

  De bij in de spotlights: maak je tuin bij-vriendelijk!

  Laten we gelijk maar even een iets uit de wereld helpen: ‘de’ wilde bij bestaat niet. Er zijn namelijk maar liefst 359 verschillende soorten wilde bijen bekend uit Nederland, ieder met een eigen verhaal.

 • Maak je tuin persoonlijk en luxe door de toevoeging van kunst

  Maak je tuin persoonlijk en luxe door de toevoeging van kunst

  Kunst in de buitenruimte: het is niet iets waar je direct aan denkt bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin. Maar het kan dé sfeerbepalende finishing touch zijn die jouw tuin nodig heeft. Met een kunstwerk wordt jouw tuin écht iets van jezelf.

 • De smaakvolle buitenbeleving van koken

  De smaakvolle buitenbeleving van koken

  Ieder jaar kijken we met zijn allen uit naar die eerste barbecue van het seizoen. Misschien nog een beetje fris, maar zolang het droog is of wanneer we onder een overkapping staan kan het best. De tijden dat we moeilijk stonden te doen met een wegwerpbarbecue hebben we voorgoed achter ons gelaten, de mogelijkheden om buiten te koken zijn tegenwoordig eindeloos!

 • Sit back and relax! Zes tips voor een onderhoudsarme tuin

  Sit back and relax! Zes tips voor een onderhoudsarme tuin

  Kijken naar de bloeiende planten en de rondfladderende vlinders, luisteren naar het water van de vijver en ondertussen genieten van de geur van pasgemaaid gras of van een heerlijke barbecue: een tuin biedt veel ontspanning. Zeker wanneer u uw tuin met onze tips zodanig inricht dat hij maar weinig onderhoud vergt. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is achterover leunen en relaxen!

 • Urban outdoor living midden in de stad

  Urban outdoor living midden in de stad

  Denkt u ook dat buiten leven alleen maar mogelijk is met een flinke lap grond in het buitengebied? Welnee! Ook in de stad kunt u ervaren wat buiten allemaal te bieden heeft. Want zelfs het kleinste tuintje is om te vormen tot een oase van rust in de stad. En heeft u een plat dak tot uw beschikking? Dan kunt u zelfs op grote hoogte genieten van groen en leven.

 • Ultieme wellness in de tuin met uw eigen privé-wellnesscenter

  Ultieme wellness in de tuin met uw eigen privé-wellnesscenter

  Genieten van de behaaglijke warmte van de sauna, afspoelen onder een fijne koude douche, baantjes trekken in het zwembad en tot slot heerlijk ontspannen in de jacuzzi. Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn een dagje wellness kan zijn – met drukte in wellnesscentra tot gevolg. Gelukkig is er een andere manier om écht tot rust te komen. Hoe? Door uw tuin om te toveren tot uw eigen privé-wellnesscenter! 

Op zoek naar meer inspiratie?