Onze tuin projecten

Laat u inspireren
door onze
tuinen

Heerlijk genieten van uw tuin met zwembad? Reken dan op de ervaring en creativiteit van Buitenbelevenissen! Wij zijn specialiast in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. 

 • Zierikzee

  Strakke wellness tuin

  Tuin

  Strakke wellness tuin

  Niets is lekkerder dan met het hele gezin genieten. Lekker ontspannen in de zon aan de rand van het zwembad. 's Avonds genieten van een spelletje of een borrel, behaaglijk onder de beschutting van de terrasoverkapping. Buiten leven krijgt zo een nieuwe betekenis. 

 • Roosendaal

  Parktuin

  Tuin

  Parktuin

  Tijdens een picknick op een zomerse dag proeven van verse groenten en sappig fruit uit eigen tuin. Genieten van de kinderen die alles ontdekken wat er groeit en bloeit. En ruiken aan de heerlijk zoete geuren van de weelderige bloemen. Dát is wat deze parktuin te bieden heeft.

 • Breda

  Landelijke tuin

  Tuin

  Landelijke tuin

  Maximaal genieten van alles wat de natuur te bieden heeft: dát is wat deze tuin uitstraalt. Een oase van rust, water en groen. 

 • Moderne design tuin

  Tuin

  Moderne design tuin

  Geniet van het tuinontwerp dat strak, rustig en overzichtelijk is. Alles in deze omsloten achtertuin is nauwkeurig op elkaar afgestemd. De schutting van padouk is op maat gemaakt en combineert prachtig met de keramische tegels met houtstructuur.   

 • Breda

  Stadstuin

  Tuin

  Stadstuin

  Dat een druk bestaan niet altijd minder aangenaam hoeft te zijn, bewijst dit tuinontwerp. Op een zonnige dag uw kantoor naar buiten verplaatsen? Het kan in deze heerlijke stadstuin, die zorgt voor een oase van rust.

 • Roosendaal

  Design tuin

  Tuin

  Design tuin

  Deze tuin is heerlijk om in te relaxen maar ook uitnodigend om steeds weer iets nieuws in te ontdekken. 

 • Etten-Leur

  Voortuin

  Tuin

  Voortuin

  Thuiskomen in een strak, elegant en eigentijds ontwerp: dát is waar deze voortuin in Etten-Leur voor zorgt. De tuin vormt een echte eenheid met de woning, omdat de materialen precies op elkaar én op het huis zijn afgestemd.

 • Achtmaal

  Grote tuin

  Tuin

  Grote tuin

  Wie droomt er niet van? Heerlijk wandelen in uw eigen tuin en vervolgens genieten in de whirlpool. Steeds weer een nieuwe ontdekking doen van planten die bloeien of de watervogels in de vijver. De beplanting van deze grote tuin in Achtmaal zorgt voor een spannend, maar rustgevend contrast.

 • Sprundel

  Rotstuin met vijver

  Tuin

  Rotstuin met vijver

  U waant zich in deze rotstuin op vakantie. Een kabbelend bergbeekje. Knerpende grindpaden. En een wijds uitzicht op een groene omgeving. Toch ligt deze tuin gewoon in Sprundel. 

 • Schijf

  Bostuin

  Tuin

  Bostuin

  Eén worden met de natuur. Zwemmen tussen de vissen, terwijl een kikker op de oever kwaakt. Met uitzicht op het natuurlijke bos van 4 hectare, waar deze tuin naadloos op aansluit. Het kan in deze ruim opgezette bostuin in Schijf.