Zwembad

 • Goes

  Starline Zwembad

  Zwembad

  Starline Zwembad

  Voor de bezitters van deze tuin is Ibiza dé vakantiebestemming. Van de relaxte sfeer van dat eiland genieten ze het liefst het hele jaar door. Met het eigen zwembad in Ibiza-stijl houden ze het vakantiegevoel het hele jaar vast!

 • Krimpen aan den IJssel

  Zwembad met WiFi-besturing

  Zwembad

  Zwembad met WiFi-besturing

  Deze bijzondere zwembadinstallatie is energiezuinigt en op afstand bedienbaar via uw smartphone. Met het controle- en regelsysteem kan tot 70% elektrakosten worden bespaard. Daarnaast wordt automatisch de juiste hoeveelheid chemicaliën toegevoegd en verbruikt de warmtepomp 60% minder energie in vergelijking met gasverwarming.

 • Schijf

  Zwemvijver

  Zwembad

  Zwemvijver

  Uniek! Dat mogen we rustig zeggen over deze zwemvijver. Schitterend gelegen in een privébos met royale woning. Vlakbij het ruime terras legden we een natuurlijke zwemvijver aan die oogt als een zwembad, maar wordt gefilterd door een biofilter. De aangeplante iris in lavakorrels zorgt voor helder water.

 • Achtmaal

  Buitenzwembad

  Zwembad

  Buitenzwembad

  In het landelijk gelegen dorp Achtmaal hebben we in een comfortabele tuin een prachtig buitenzwembad gerealiseerd. Het zwembad zorgt voor een frisse afkoeling, intensieve training en urenlang speelplezier.

 • Etten-Leur

  Polyester zwembad

  Zwembad

  Polyester zwembad

  Rust en ontspanning, midden in het centrum van Etten-Leur: voor de bewoners van dit huis is het werkelijkheid, dankzij hun polyester zwembad. Het bad werd kant-en-klaar opgeleverd, waardoor de installatiekosten beheersbaar zijn en de kwaliteit hoog.

 • Buitenzwembad met overkapping

  Zwembad

  Buitenzwembad met overkapping

  Niets is heerlijker dan onder de zomerzon een frisse duik in uw eigen zwembad te nemen. Maar wilt u ook van uw zwembad genieten als de temperatuur evn niet mee zit? Geniet dan van de luxe van een hoge overkapping. De segmenten schuiven eenvoudig in of uit elkaar. Daardoor wordt het binnenzwembad in een handomdraai een buitenzwembad of andersom!

 • Essen

  Wellness in eigen tuin

  Zwembad

  Wellness in eigen tuin

  Luxe en comfort. Dat staat voorop in deze landelijk gelegen tuin, die rondom een prachtige villa in Essen (België) ligt. Langs het zwembad met in de nabijheid de sauna en whirlpool is het heerlijk loungen. Een verfrissende buitendouche ontbreekt uiteraard niet!